ZWEMDIPLOMA A


Zwemdiploma A behalen bij Zwemschool VetCool Zernike

Is het tijd om je kind op zwemles te sturen? Spannend! Er is weer een nieuwe fase van het opgroeien aangebroken. Voor je het weet, zwemt je kind zelfstandig als een speer door het water. Maar daarvoor zijn natuurlijk eerst lessen en diploma’s nodig. Bij Zwemschool VetCool Zernike, zwemschool in Groningen-Noord, bieden wij zwemlessen aan in groepen van 9 kinderen. Hierdoor kunnen we veel tijd aan je kind besteden en is hij of zij klaar snel klaar met A en B!

zwemdiploma A

Voordelen zwemdiploma’s

In ons waterrijke land zijn er genoeg plekken waar gezwommen kan worden. Het is daarom ook belangrijk dat kinderen zich kunnen redden in het water, zowel voor het zwemmen zelf als de pret voor je kind: heerlijk spetteren, spelen met vriendjes of vriendinnetjes en het ontdekken van de wateren. Bovendien hoef jij je als ouder geen zorgen meer te maken. Het continue overzicht houden kun je langzaamaan laten vieren en het meezwemmen ook. Dat kan al een hele opluchting zijn.

Kennismaking diploma A

De eerste stap naar de kunst van het zwemmen is het behalen van diploma A. Hierbij is het hoofddoel om je kind te laten kennismaken met het water. We gaan voornamelijk aan de slag met de basistechnieken. De vier zwemslagen zijn hierbij de focuspunten. Denk aan de schoolslag, de enkelvoudige rugslag, de borstcrawl en de rugcrawl.

Zwemlessen bij Zwemschool VetCool in Zernike

Zwemschool VetCool in Groningen heeft een andere aanpak als het gaat om de zwemlessen. Wij vinden het belangrijk om lessen in te vullen met plezier en aandacht, en hier nemen we ook de tijd voor. Daarom bieden we lessen aan in kleine groepjes van maximaal 9 kinderen. Bij diploma A krijgt je kind één keer per week zwemles gedurende 60 minuten.

Deze lessen worden gegeven aan een groep van 9 kinderen, die mogen spelen en nieuwe zwemvaardigheden leren. Na het behalen van je kinds eerste diploma zal er al een stuk zelfvertrouwen opgebouwd zijn.

Heeft je kind zwemdiploma A behaald? Dan is het tijd voor zwemdiploma B! Ben je geïnteresseerd in onze zwemlessen, maar weet je niet waar je precies moet beginnen? Neem contact met ons op.

Je kunt je kind ook direct aanmelden bij onze Zwemschool VetCool op Zernike in Groningen!

Lesmogelijkheden:
Maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag

Lesduur:
60 minuten

Groepsgrootte:
9 kinderen

Minimumleeftijd:
4,5 jaar bij de start


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Onze zoon heeft met heel veel plezier zwemles gehad bij zwemschool Vet Cool en inmiddels zijn diploma’s op zak! Leuke enthousiaste instructeurs, kleine groepjes dus veel aandacht voor het kind.
Zeker een aanrader!

- Clement

Een erg goede zwemschool. De lessen zijn kleinschalig, kindgericht en persoonlijk. Echt een aanrader!

- Ursula

Leuke zweminstructeurs die op een mooie manier de kinderen aan het zwemmen krijgen. Kleine groepen; veel aandacht per kind. Snel diploma gehaald

- Kees