PRIVÉLES


Privé-zwemles

Privé-zwemles is voor iedereen die graag zijn zwemdiploma wil halen of in ieder geval wil leren om zich te redden in het water met een certificaat. Dit kan zijn omdat het dan ‘lekker snel’ gaat, of omdat het lastig is om mee te komen in een groep. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Ben je motorisch (nog) niet zo sterk en heb je extra begeleiding nodig, dan kunnen we daarbij helpen. Ben je snel afgeleid, heb je een verstandelijke en/of een lichamelijke beperking of heb je een andere reden waarom het in een groep (nog) niet lukt, dan kunnen we daarbij helpen.

1-op-1-begeleiding

Ben je al ouder en heb je, om wat voor reden dan ook, niet leren zwemmen, dan is het mogelijk om dit met 1-op-1-begeleiding alsnog te leren. Het is soms niet mogelijk om een diploma te halen, maar we hebben ook certificaten die aangeven dat je toch veel dingen kan!

  • 1-op-1-zwemles, waar mogelijk in een groepje van 2 leerlingen 
  • De zwemlessen duren 30 minuten
  • Inschrijven mag vanaf 6 jaar

Het is mogelijk om voor de lessen het PGB in te zetten. Je kunt hiervoor zelf een aanvraag indienen bij je gemeente. 

OP DIT MOMENT ZIJN ALLE PRIVELESSEN VOL!!


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Onze zoon heeft met heel veel plezier zwemles gehad bij zwemschool Vet Cool en inmiddels zijn diploma’s op zak! Leuke enthousiaste instructeurs, kleine groepjes dus veel aandacht voor het kind.
Zeker een aanrader!

- Clement

Een erg goede zwemschool. De lessen zijn kleinschalig, kindgericht en persoonlijk. Echt een aanrader!

- Ursula

Leuke zweminstructeurs die op een mooie manier de kinderen aan het zwemmen krijgen. Kleine groepen; veel aandacht per kind. Snel diploma gehaald

- Kees