VACATURE ZWEMONDERWIJZER


Kom jij ons team versterken?

Vacature zwemlesgever.

Vacature zwemonderwijzer

De leukste baan in het water. Als zwemlesgever zorg jij ervoor dat kinderen leren zwemmen én dat ze ervaren hoe leuk water is. Geen saaie baantjes zwemmen en rijtjes op de kant, maar zoveel mogelijk in het water, eindeloos veel leuke materialen en allerlei spelvormen. Spelenderwijs leren, waardoor elke les een feestje wordt en het leren bijna als vanzelf gaat. En zeg nou zelf: dat is niet alleen leuk voor de kinderen, maar ook zeker voor jou als lesgever!

vacature zwemlesgever

Wat vragen we van jou?

 • Geen papiertje op zak om les te kunnen geven? Geen probleem! Op onze kosten behaal jij (binnen ongeveer 6 maanden) de beroepsopleiding tot zwemonderwijzer.
 • Direct een salaris, ook al heb je de opleiding nog niet afgerond.
 • Elke dag vaste, eigen groepjes kinderen om les te geven. Zo leren jullie elkaar goed kennen en wordt er echt een band opgebouwd.
 • Een supergezellig klein team met leuke collega’s.
 • Een mooi aantal vakantiedagen: 4 weken zomervakantie per jaar, een week kerstvakantie, een week voorjaarsvakantie en een week meivakantie.

Dit ben jij:

 • Je bent een topper in het omgaan met kinderen. Je weet wat ze leuk vinden, snapt dat ze iets spannend kunnen vinden en tovert krokodillentranen met gemak om in een grote glimlach.
 • Je kunt dingen goed en duidelijk vertellen, zowel in kindertaal als grotemensentaal.
 • Engelengeduld komt voor in jouw woordenboek. Je vindt het geen probleem om iets meerdere keren uit te leggen.
 • Flexibel: dat ben jij wel. Misschien kun je met jouw tenen je neus niet aanraken, maar een keer invallen voor een collega lukt jou wel!
 • Wanneer we jouw opleiding vergoeden, een baan bieden én direct al een vergoeding geven, verwachten we van je dat je in ieder geval 3 jaar bij ons komt werken. Ga je eerder uit dienst? Dan betaal je naar rato het opleidingsgeld terug.

  Op dit moment zijn we niet op zoek naar nieuwe collega’s, maar je kunt natuurlijk altijd informeren als je belangstelling hebt!

Belangstelling? Laat je gegevens achter via onderstaand contactformulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Voor specifieke vragen kun je mailen naar: info@zwemschoolvetcoolzernike.nl

Ervaringen

Onze zoon heeft met heel veel plezier zwemles gehad bij zwemschool Vet Cool en inmiddels zijn diploma’s op zak! Leuke enthousiaste instructeurs, kleine groepjes dus veel aandacht voor het kind.
Zeker een aanrader!

- Clement

Een erg goede zwemschool. De lessen zijn kleinschalig, kindgericht en persoonlijk. Echt een aanrader!

- Ursula

Leuke zweminstructeurs die op een mooie manier de kinderen aan het zwemmen krijgen. Kleine groepen; veel aandacht per kind. Snel diploma gehaald

- Kees